Részvételi szabályzat

A Universide.hu tagság önkéntes és anonim. A tagságot a regisztrált tagok bármikor, minden következmény nélkül megszüntethetik.

Universide.hu tag lehet minden olyan 14-35 éves természetes személy, aki jelenleg valamelyik haza felsőoktatási intézményben tanul (akár aktív, akár passzív féléven) vagy akinek már van befejezett felsőoktatási tanulmánya, és elfogadja az üzemeltető részvételi szabályzatát, valamint egyetért az adatvédelemre vonatkozó nyilatkozattal.

Egy személy csak egyszer, egy e-mail címmel regisztrálhatja magát, továbbá egy feladatra csak egy, az előírásoknak megfelelő megoldást adhat be. Amennyiben ugyanazon személy több e-mail címet használva válik Universide.hu felhasználóvá, a honlap üzemeltetői kizárják őt a rendszerből. 

A Universide.hu felhasználói csak saját maguk használhatják azonosítójukat, másnak azt nem adhatják át. Amennyiben tudomásukra jut, hogy azonosítójuk illetéktelen kezekbe került, értesíteniük kell a Universide.hu üzemeltetőit.

A Universide.hu-n történő regisztrációval a felhasználók automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat kiadhassuk munkaerő-közvetítés céljából harmadik fél részére, ahhoz, hogy az általuk benyújtott feladat-megoldásokat a feladatot kiíró cég a jövőben korlátozás nélkül felhasználhassa, illetve ahhoz, hogy az eredményeket nyilvánosságra hozzuk a név és születési dátum feltüntetésével.

A Universide Kft. fenntartja azt a jogot, hogy a Universide.hu oldalon található szabályzatokat megváltoztassa.

Új challenge a SANOMA-tól

A nemrégiben lezárt MUNKATARSAIM.HU bevezető kampányához kapcsolódó feladat sikerének köszönhetően a…

Eredményhirdetés - SANOMA kommunikációs kampány

A SANOMA ELSŐ HÁROM HELYÉRT JÁRÓ DÍJAIT A KÖVETKEZŐK VITTÉK EL:   I.helyezést ért el:  Balázsy Andrá…

IZGALMAS KIHÍVÁS

Közeleg a Színházak Éjszakája 2014, melynek kapcsán hazánk egyik legnagyobb médiaügynöksége számít a…